Bad Harzburg

Bad Harzburg ligger i den nordlige del af Harzen, lige ved indgangen til Nationalpark Harz. Byen har ca. 20.000 indbyggere og her finder du mange restauranter, caféer og butikker, samt den super-hyggelige gågade Bummelallee med et godt udvalg af butikker.
I Bad Harzburg er der også en cykelbutik, hvor du kan shoppe grej og dele til din mountainbike, hvis du mangler noget. Spørg efter Bike-Store Bad Harzburg…
Byens placering gør at du nærmest kan køre direkte fra hotellet og ud på en masse lækre singletracks og MTB-ruter, da Harzens nordligste bjerge ligger i forbindelse med byen.
De gode MTB områder
Kører du fra byen og mod vest, kan du komme til den klippefyldte dal, Okertal, hvor også floden Oker løber igennem. I Okertal kan du køre nogle ret tekniske op- og nedkørsler og opleve en række spektakulære udsigtspunkter og klippeformationer. Det er også her at du finder Harzens højeste vandfald, det ca. 70 mtr. høje Romkerhalle Wasserfall.
Kører du mod øst finder du også en masse singletracks og nogle hidsige op- og nedkørsler, især hvis du sætter kursen mod byen Ilsenburg.
Vælger du at styre din mountainbike mod syd/sydøst kan du køre en tur til Brocken, som er Harzens og Nordtysklands højeste bjerg.
Vi har et stort kendskab til sporene og området omkring Bad Harzburg, og tilbyder at lave skræddersyede GPS-spor til dit ophold.
Du får meget mere inspiration til planlægning af mountainbiketure og ruter i menuen, Spor og ruter.
Hvis du vil opleve det bedste af området omkring Bad Harzburg uden selv at skulle navigere og finde vej, kan du tage med på en af de mange guidede ture, som starter fra byen.
Bad Harzburg er blandt de lokale guider og instruktøreres foretrukne startbyer, da her er så mange muligheder for at arrangere ture på alle nivaeuer.
Du læser mere om guider og guidede ture på linket nedenfor

Der Harz für Mountainbiker

MTB-kortsæt med over 2.200 kilometer MTB-ruter i Harzen.

Pris: 279,- kr. inklusiv levering

Kortoversigt

MTB-venlige hoteller i Bad Harzburg

>> Solehotel Winterberg