Bad Sachsa

Bad Sachsa ligger i den sydlige del af Harzen. Byen er en hyggelig by og har med sine ca. 8.000 indbyggere et godt udvalg af butikker, cafeer og restauranter.
Byen er også nabo til bjerget Ravensberg, hvor du blandt andet finder nogle ret lækre singletracks og et par udfordrende områder med switchbacks.
På toppen af Ravensberg er der en storslået udsigt over det sydlige Harzen, og ude i horisonten kan du skimte Brocken.
Som en pudsig sidebemærking kan nævnes at Ravensberg i øvrigt er det eneste bjerg i Harzen, hvor man må køre til toppen i bil.
Gode spor og ruter i området
Sporene i området omkring Bad Sachsa er meget “dansker-venlige”, da her er færre klipper og sten, end for eksempel i den centrale del af Harzen. Herudover møder du væsentligt færre vandrere og dermed “trafik” på sporene end længere inde i nationalparken.
Vi har optaget en del film fra sporene i området. Du kan få et kig ved at se på vores youtube kanal.
Området er meget kuperet, med mange stejle bjerge og dybe dale, som nærmest kommer som perler på en snor.
På mange af bjergtoppene i området er det muligt at holde frokost- eller kaffepause, da der ofte ligger et Gasthaus på toppen.
Vi har et stort kendskab til sporene og området i den sydlige del af Harzen, og tilbyder at lave skræddersyede GPS-spor til dit ophold.
Du får meget mere inspiration til planlægning af mountainbiketure og ruter i menuen Spor & ruter.
Vil du opleve de allerbedste spor i området kan du også booke en lokalkendt guide, som viser dig alle de sjove spor og bedste udsigtspunkter i regionen.

Der Harz für Mountainbiker

MTB-kortsæt med over 2.200 kilometer MTB-ruter i Harzen.

Pris: 279,- kr. inklusiv levering

Kortoversigt

MTB-venligt hotel i Bad Sachsa

>> Göbels Hotel