Harzens bedste MTB-venlige hoteller

Best of Harzen, MTB-pakketilbud

Hotellerne her på siden, tilbyder dig fine wellnessfaciliter og et lækkert køkken med god mad i rigelige mængder. Hotellerne er beliggende i rigtig gode mountainbikeområder, tæt på MTB-ruter, singletracks og bikeparks. Så bliver det ikke meget bedre.

Book dit ophold her på mtbiharzen.dk, så får du personlig dansk betjening og support hele vejen frem til dit ophold.
Har du ønsker eller forespørgsler i forbindelse med din reservation, så kontakt mig endelig.

MTB hilsner fra Martin og Penille

T: +45 3025 1542
E: [email protected]

Kort om Solehotel Winterberg…

På Solehotel Winterberg har du fri adgang til et ca. 7.000 kvm. stort wellnessområde med flere forskellige pools, saunaer og meget mere. Hotellet er indrettet i hyggelig tysk stil og ligger i den idylliske kurby, Bad Harzburg, lige på grænsen til Nationalparken, og du har kun få meter til en masse lækkert MTB-terræn og officielle MTB-ruter.

Værelserne på hotellet er store og lyse. Alle værelser har altan eller terasse og der er gratis wifi…

Kort om Göbels Hotel

Göbels Hotel er en “upcoming star” blandt MTB-venlige hoteller i Harzen. Hotellet ligger i byen Bad Sachsa i det sydlige Harzen. Her får du dejlige wellnessfaciliteter, super beliggenhed og sikkert også helt nye oplevelser på sporene, da Sydharzen endnu ikke er så kendt blandt danske mountainbikere.

Hotellet har flere forskellige værelsestyper og de fleste med balkon eller terasse. Hotellets køkken arrangerer stor og varieret buffet både morgen- og aften…

Kort om Relexa Hotel Harz-Wald

Relexa Hotel Harz-Wald er et af de mest velbesøgte MTB-venlige hoteller i Harzen – og det er ikke uden grund…
Hotellet er blandt andet nabo til Bikepark Braunlage, og benyttes hvert år af mange MTB-gæster, som sætter pris på hotellets gode stemning, den fantastiske beliggenhed og de dejlige wellnessfaciliteter, som er på stedet.

Værelserne på Relexa Hotel er pæne og lyse og er alle udstyret med balkon, hvor du kan nyde stilheden og den flotte natur i området…