Besøg en bikepark i Harzen

og få udviklet din køreteknik på mountainbike

Mountainbikere finder fem sjove og udfordrende bikeparks i Harzen.
Bikeparkerne er bygget med mountainbikespor og udfordringer i forskellige sværhedsgrader, så der er plads til at alle kan være med.

Bikeparks til alle
Bikeparkerne i Harzen er ikke kun forbeholdt “eksperter” på mountainbikes. I de fleste parker finder du nemlig også spor, linjer og baner til begyndere og let øvede mountainbikere.

Alle bikeparkerne er etableret på Harzens højderygge og bjerge. Det vil sige at du har garanti for fede nedkørsler og singletracks, uanset hvilke spor, som du vælger at følge ned fra toppen.
Du finder naturligvis også lifter, som transporterer dig og din cykel til toppen, eller du kan cykle til toppen, hvis du foretrækker det.

Tag i bikepark hvis du vil træne teknik, eller hvis du bare er typen, som synes at det allersjoveste det er at køre nedad og have det megaskægt…

Se mere om mulighederne nedenfor…

Kurser og instruktører i bikeparks

Vil du være bedre, hurtigere og mere sikker på mountainbike?
Gennem hele sæsonen tilbyder vi dig kurser i nogle af Harzens bedste bikeparks. Kurserne varer lige fra én, til tre undervisningsdage og er som minimum altid inklusiv ophold på hotel med morgenmad, så du kun skal tænke på at cykle.
Se datoer, kurser og priser nedenfor…

Book din helt egen instruktør
Rejser du med en større eller mindre gruppe, så arrangerer vi gerne en halv, hel eller flere dage, med jeres helt egen instruktør. Her får I grundig træning i bikeparkens mange udfordringer og I bliver “mandsopdækket” af en eller flere dygtige instruktører.

Vi samarbejder både med lokale og danske instruktører, og kan skræddersy et bikepark-tilbud til dig og din gruppe.

Workshops med Sebastian Byskov

Vi afholder, i samarbejde med danske Sebastian Byskov, 6 intensive workshops i Bikepark Hahnenklee, med fokus på køreteknik. Du bliver undervist og guidet i trygge rammer af Sebastian Byskov, som er professionel MTB-instruktør m.m.
Workshoppen er inklusiv to overnatninger på Hotel Bergen i St. Andreasberg, hvor du får lækker morgen og aftensmad mv. Herudover får du tre undervisningsdage med Sebastian Byskov.

Workshoppens formål
Workshoppen er en langtidsinvestering, som gavner din generelle kørsel hvad enten du kører i bikeparks i udlandet, eller på dine lokale spor.

SE WORKSHOPS HER

Bikepark Braunlage

Bikepark Braunlage er Harzens største bikepark med sine cirka 18.000 mtr. spor. Bikeparken ligger på det ca. 970 mtr. høje bjerg Wurmberg, som er Harzens næsthøjeste bjerg.
Her er lift til toppen og og du finder et Gasthaus både på toppen og midt på bjerget.

LÆS MERE

Bikepark Hahnenklee

Bikeparken er beliggende i det nordvestlige Harzen på bjerget Bocksberg som er ca. 730 mtr. højt. Fra toppen af bjerget finder du syv spor, ned mod centrum af byen Hahnenklee.
Bikeparken har lift til toppen hvor du også finder et Gasthaus.

LÆS MERE

MSB-X-Trails Bikepark

Denne bikepark ligger i bjergbyen St. Andreasberg i den centrale del af Harzen. Her finder du ca. 13.000 mtr. spor fordelt over seks linjer ned fra det ca. 670 mtr. høje Matthias-Schmidt Berg.
Der er lift til toppen og når sulten og tørsten melder sig, finder du både Gasthaus i bunden og toppen af bikeparken.

LÆS MERE

Racepark Schulenberg

Bikeparken ligger ved den lille by Schulenberg i den nordvestlige del af Harzen.
Der er lift til toppen og du kan vælge mellem fem spor ned ad det ca. 650 meter høje bjerg Großer Wiesenberg.

LÆS MERE

Rosstrappen Downhill

Rosstrappen Downhill ligger i byen Thale i den østlige del af Harzen og er blandt de sværeste som findes i området. Sporet her er ikke for begyndere.

LÆS MERE

Udlejning af downhill- & freeridecykler

Udlejning af beskyttelsesudstyr

Vil du have fuld valuta ud af dit bikepark besøg?
– så sørg for at køre på en passende cykel.

Du kan godt køre i de fleste bikeparks med en rendyrket XC-fully og endda en hardtail MTB, hvis du tager de nemmeste linjer ned fra toppen.
Vil du prøve kræfter med udfordrende trails og byggede Nortshore elementer mm. så bør du som minimum køre på en fuldafjedret enduro- eller downhillbike, hvor du får masser af vandring i cyklen både for- og bag.
Så får du også både en mere sikker og komfortabel oplevelse i bikeparken.

Har du ikke en egnet cykel til dit bikepark besøg, så arrangerer vi udlejning af både enduro- og downhillbikes, samt beskyttelsespakker som passer på dit hoved og din krop.

FÅ TILBUD HER