Singletracks i Harzen

Harzens bedste spor og ruter på mountainbike

Trailpakken er et tilbud til dig, som vil opleve områdets bedste spor med GPS. Her er nogle af dine fordele ved at bestille Trailpakken:

 • Du får ruter, som vi selv har tegnet, prøvekørt og godkendt / Du slipper for kostbar spildtid med lede efter spor og ruter.
 • Vi tilbyder dig forskellige ruter; lette/svære og/eller korte/lange, dit valg / Du får ruter til dit niveau eller sværhedsgrad.
 • Du får ruterne leveret som GPX filer på din mail, og du overfører dem herefter til din GPS / Det er nemt og hurtigt.
 • Du får en kort turbeskrivelse til hver enkelt rute / Du kan forberede turene og planlægge frokostpauser osv.

Læs mere nedenfor…

Trailpakken er GRATIS, ved booking af ophold

Bestil dit MTB-ophold i Harzen gennem os, så får du ruter fra Trailpakken helt gratis.
Kontakt os endelig og hør mere om mulighederne for at få nogle fede ture, hvor du er din egen guide.

Trailpakken koster 899,- kr. uden booking af ophold

Bestiller du ikke dit ophold i Harzen gennem os, betaler du fuld pris for udarbejdelse og ekspedition af Trailpakken. I dette tilfælde er prisen inklusiv udarbejdelse af op til 4 ruter.
Din pris uden booking af ophold = 899,- kr.

Sådan bestiller du din Trailpakke:

 1. Udfyld dine ønsker til rute-/turlængder i formularen nedenfor.
  Praktisk information:
  Som udgangspunkt kan du få op til tre ruter ved booking af to overnatninger, op til fire ruter ved tre overnatninger osv.
  Har du ønsker til de spor og ruter som du vil køre, så skriv en besked nederst i formularen – eller ring til Martin Nørris på +45 30251542.
 2. Har du bestilt ophold gennem os, så tegner vi ruterne som aftalt, og sender dem typisk til dig indenfor syv-ti dage efter at betaling for ophold er registreret.
  Har du ikke bestilt ophold gennem os sender vi dig en faktura på 899,- kr for arbejdet med at ekspedere og udarbejde Trailpakken.
 3. Du modtager ruterne på din mail som GPX filer, og du kan herefter overføre dem til din GPS, og glæde dig til dit MTB-ophold i Harzen.

Vil du vide mere om Trailpakken?

Kontakt: Martin Nørris på:
Telefon: +45 30251542
Mail:  martin@mtbiharzen.dk

Forbehold vedrørende Trailpakken

 • Naturen i Harzen er “levende” og i konstant forandring, så vi bliver nødt til at tage forbehold for, at du kan møde sektioner med spor og ruter, som lejlighedsvis vil være lukkede – eksempelvis på grund af skovarbejde eller vejrmæssige udfordringer, som sne eller kraftige regnskyl. Væltede træer som følge af stormvejr er også udfordringer du kan møde undervejs.
 • Vi søger selvfølgelig hele tiden at holde os opdateret, så du ikke kommer til at møde lukkede sporsektioner eller områder.
 • Vi giver ikke et efterfølgende afslag i prisen for udarbejdelse af ruter og spor ovenfor, hvis du på din tur møder lukkede eller svært fremkommelige sektioner.