Gæsterne siger…

 • positive review  Gejst, passion og kompetent. Det kan varmt anbefales at krydse klinger og svinge krus med Martin og co.

  Jon Grønset Avatar Jon Grønset
  December 26, 2018

  positive review  Tak for en rigtig fed tur igen Morten. Vi ses helt sikkert igen Dbh jakob

  Jakob Uth Avatar Jakob Uth
  September 7, 2018

  positive review  Helt igennem forrygende tur. Dog uden guide til at holde tempoet nede... ? ☀ ? Tak Morten for opgradering til Suiten. ?

  Claus Peter Hermansen Avatar Claus Peter Hermansen
  September 7, 2018
 • 5 star review  Morten skal have 5 STORE stjerner af FLSmidth Cycling. Du havde sammensat et kanon program, super sporvalg og oveni hatten faldt du naturligt ind i gruppen - og den til tider meget varme og direkte facon ;-). Fantastisk hyggeligt samvær både før-, under- og efter de fede ture i det fantastiske landskab. Vi ses helt sikkert igen .... lige om lidt.

  Bjarne Bechersdahl Avatar Bjarne Bechersdahl
  June 11, 2018

  5 star review  Fantastisk.... spor, guide, hotel, 🙂

  Jacob Røgild Avatar Jacob Røgild
  June 11, 2018

  5 star review  Hyggeligt hotel og masser af udfordringer på sporene, fik tilsendt gps filer fra Morten. Det virkede bare� Kommer helt sikkert igen.

  Martin Ekmann Toft Avatar Martin Ekmann Toft
  May 22, 2018
 • 5 star review  Super nemt at give max stjerner, sikke nogle fantastiske dage vi havde i selskab med Morten og Brian. De havde skruet nogle rigtige gode ruter sammen, krævende men mulige at forcere - alt sammen i eget tempo og niveau. Begge guider var sociale, hjælpsomme og så sjove at være sammen med. Overvejer man en tur der udfordrer, uanset niveau og lyst, så kan Mountainbike i Harzen garanteret skrue en tur sammen til dig/jer - jeg kan 100% anbefale at benytte dem, lokalkendskabet er super vigtigt for en god tur. Kontakt Morten og nyd turen rundt uden du behøver at læse kort og bekymre dig om du nu også kører de fede singletrack's. Det betyder så meget for oplevelsen!

  Søren Aagaard Avatar Søren Aagaard
  April 30, 2018

  5 star review  Vi havde en helt fantastisk tur til Harzen med rigtig godt hotel, mad og drikke og wellness muligheder mv. Guiderne, Morten og Brian, var helt suveræne og nogle virkelig rare og behagelige guider. De havde styr på tingene, ruterne mv. og man følte sig i trygge hænder! Der var gode muligheder for opdeling i hold efter niveau, og alle fik rigtig meget ud af opholdet. Det kan kun anbefales! 🙂

  Lasse Høgh Klausen Avatar Lasse Høgh Klausen
  April 30, 2018

  5 star review  Jeg tror aldrig i mit liv, at jeg har været på en ferie hvor jeg ikke havde ét eller andet at brokke mig over...-indtil nu! Morten og Brian har sørget for en oplevelse i absolut særklasse i bjergene i Harzen i St. Bededagsferien 2018! Jeg kommer hjem fra en fantastisk cykelferie, ikke kun med ondt i ben og bagdel, men også i mavemusklerne af de utrolig mange timers grinen sammen på en tur jeg aldrig glemmer! Fantastisk sammensætning af hold! Guider parat med et skulderklap, et godt råd, et motiverende råb eller muligheden for at slå en kæmpe latter op, når man tosser rundt og cyklen bare løb fra en (og det gjorde den! ��) Nærværende guider, der kan lige så mange røverhistorier som en selv, og som ikke er kede af at dele ud af dem! Guider der virkelig gerne vil deres gæster! Super indkvartering, forplejning, selskab, beliggenhed, udfordrende ruter, og sværhedsgrader tilpasset de enkelte grupper! Den fedeste oplevelse! Jeg kommer helt sikkert igen! Tak for turen! �����

  Katrine Larsson Avatar Katrine Larsson
  April 30, 2018
 • 5 star review  Kan kun anbefales, super oplevelse og udfordringer der er tilpasset alle niveauer �����

  Claus Gabriel Avatar Claus Gabriel
  November 28, 2017

  5 star review  Fuld tilfredshed hos Skanderborg MTB. Super tur for en nystartet klub som os.

  Poul Østergaard Avatar Poul Østergaard
  August 28, 2017

  5 star review  For fedt, kanon guide, virkelig en fed oplevelse med masse singel trick og mange udfordringer

  Henrik Høeg Kirk Avatar Henrik Høeg Kirk
  June 14, 2017

På gensyn i Harzen.

MTB-hilsner fra Martin Nørris og Penille!

www.mtbiharzen.dk